top of page

KEN JE DAT GEVOEL....

Dat je bijna ontploft van alles wat je hebt gegeten? Met de naderende feestdagen voor de deur komt dit gevoel vast akelig dichtbij.

 

Dat kan ook anders!

Download ons gratis E-book: 10 tips om overeten te voorkomen.

Met deze 10 tips is het een koud kunstje om minder te eten terwijl je toch een voldaan gevoel hebt. En dat merk je op de weegschaal.

Ja, ik wil afvallen

Vraag NU je download aan en zet die EERSTE STAP naar een gezond(er) leven.

binderlayingopen_506x615 (1).png
struisvogel-kl.jpg

Bonus:

Een-goed-begin aanbieding

Gezond eten is een onderdeel van een energieke levensstijl. Daarnaast is beweging belangrijk en speelt je mentale welzijn mee. Bij Het Sporttheater geloven we in een totaalaanpak. Omdat we iedereen gunnen zijn fijnste leven te leven, ontvangt iedereen die het gratis E-book downloadt bovendien een gratis proefles. Want we kunnen allemaal wel eens een steuntje in de rug gebruiken.

 

Ja, ik maak vandaag een goed begin

Stuur mij het e-book 10 tips om overeten te voorkomen

Verbazingwekkend hoe een simpele veranderingen zo’n groot effect heeft

De 10 tips om overeten te voorkomen zijn soms verbazingwekkend simpel. Daarom staan we hier zo achter. Want gedrag veranderen is al moeilijk genoeg. Juist kleine veranderingen zijn goed vol te houden. Laat je gegevens achter en verbaas je hoe simpel het kan zijn. 

*We gebruiken je gegevens alleen om je het e-book toe te sturen en de afspraak voor jouw gratis proefles te maken. Geen kleine lettertjes, geen spam of verborgen addertjes. Daar hebben we zelf ook zo’n hekel aan!

Let op:

Het e-book is gratis beschikbaar tot 31 december 2018.

Ken je iemand voor wie dit e-book ook interessant is?
Deel deze pagina dan. Dat gaat makkelijk met de deelknop.

bottom of page