top of page
Damian%20ZW_edited.jpg

Damian

Functie: boksfit/kickboksfit instructeur - personal trainer

Mijn naam is Damian Ori, actief (vecht)sporter en trainer.

Met een voorliefde voor zowel de vechtsporten als het verbeteren, coachen, helpen en ondersteunen van mensen kon het niet lang duren voordat ik beide affiniteiten van mij ging combineren.

 

Mijn energie krijg ik van:

Het proces waar wij door heen moeten op het pad naar verbetering, het gelukkig zien van de mensen maar tevens ook de inspanningen en obstakels die wij gezamenlijk tegen komen en overwinnen, het bereiken van onze doelen, de mensen met een goed gevoel naar huis weten te sturen zowel op sportief gebied als normaal, Het delen van de kennis die ik bezit, progressie zien bij een ieder, de mensen zien groeien als persoon/zelfvertrouwen/lichaam compositie/het beoefenen van de sport.

 

Wat heb ik te bieden:

Boks/Kickboks/Thaiboks technieken (aanleren) voor elk niveau in combinatie met functionele kracht/conditie/flexibiliteit trainingen. Wil jij een sterkere & vitalere versie van jezelf worden? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Door middel van de technieken wordt je intensief uitgedaagd terwijl je jouw bewegingsvrijheid, houding en algehele spierconditie verbeterd. Er wordt naar jou als individu gekeken en naar wat jouw behoeftes/wensen/doelen zijn en aan de hand daarvan wordt er gezamenlijk een plan van aanpak gemaakt voor de trainingen. Lekker ontladen, technisch de vechtsport fundamenten als geen ander beheersen, weerbaarder worden of gewoon een heerlijk uurtje gevarieerd en intensief sporten. Het is allemaal mogelijk.Ik geef les op: maandag- en donderdagavond. Personal training op afspraak.

bottom of page