top of page

HET SPORTTHEATER ONTMOET

Een unieke samenwerking tussen Het Sporttheater en Tom van der Zwaan

Logo fiteffect zwart.png

Heb je al verschillende diëten, hypes, voedingsprogramma’s geprobeerd?
Lukt het je om een paar kilo af te vallen en verval je daarna weer terug in oude gewoontes? Ben je het zat om continue de strijd met jezelf en eten aan te gaan? Weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om goed voor jezelf te blijven zorgen? Dan is het FitEffect Personal Trainingsprogramma voor jou! 

VERANDERING VAN HET LICHAAM BEGINT IN HET HOOFD

Het FitEffect Programma

Wat houdt het programma in?

 

Met het 12 weken FitEffect Personal Trainingsprogramma creëer je een gezonde, actieve levensstijl. Je voelt je fit en energiek en geniet van het leven. Lichaamsbeweging, gezonde voeding en ook ontspanning en genieten van het leven staan daarbij centraal.
Het programma is een totaalconcept met (personal) training, voeding en coaching.

Training

 

Je gaat aan de slag met 2 x per week personal group training. De functionele oefeningen zorgen ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier sterker en fitter wordt. Het maakt niet uit of je al een tijdje niets aan sport of beweging hebt gedaan, je start op jouw niveau.  De trainingen worden uitsluitend gegeven door hoog opgeleide trainers met veel ervaring.

Voeding

Tijdens het programma ga je stap voor stap je huidige voedingspatroon aanpassen naar een gezond patroon. Na twaalf weken heb je een voedingspatroon ontwikkeld dat precies past bij jou en jouw leven. Bij ons geen poedertjes, zalfjes of pillen maar gewone voeding uit de supermarkt.

Coaching

 

Mentaal sterker worden staat centraal tijdens het programma. Mindset is alles. Wekelijks ga je aan de slag met opdrachten om jezelf te ontwikkelen tot de persoon die je moet zijn om je gewenste doel te behalen en nog belangrijker: de rest van je leven te kunnen behouden. Na het programma heb je niets of niemand meer nodig om jouw nieuwe, gezonde leefstijl en behaalde resultaten een leven lang vast te houden! 

Wanneer kun je starten?

Op 8 januari starten we met het FitEffect Personal Training Programma in Made. Er zijn maar 8 plaatsen beschikbaar voor deze eerste editie. Dus als je interesse hebt wacht dan niet te lang met contact opnemen. Kom vrijblijvend kennismaken of kom naar één van de twee informatiedagen op zaterdag 9 december 10:00 uur of dinsdag 19 december 19:30 uur (Schrijf je in via het contact formulier)

Januari 2024

Personal Group Programma: 

Reeds gestart

Personal  Programma: 

Nu 2 plaatsen vrij (direct starten)

September 2024

Meer informatie volgt

'Het laatste zetje gegeven dat wij nodig hadden om onze leefstijl blijvend te veranderen!'

Ed, 45 jaar, Breda

 

“Na een telefoongesprek met Tom hebben we een persoonlijk gesprek gehad, waarin hij mij vertelde dat ik met veel en lekker eten toch kon afvallen. Dus ben ik samen met mijn vrouw het programma gaan volgen.

Door de combinatie van voeding, beweging en coaching ben ik 12kg afgevallen en nog belangrijker: ik heb de mindset gekregen om hiermee door te gaan en dit vast te houden. Tom heeft mij en mijn vrouw die laatste zet gegeven die wij nodig hadden om onze leefstijl blijvend te veranderen.

 

Nogmaals bedankt Tom!”

211116-FE-BeforeAfter-Staand-Ed2.jpg

- 12,3 kilo

- 9,2 % vet

+ Mentaal sterker

+ Fitter

Kom kennis maken

Het Sporttheater

Nieuwstraat 58a

4921 cx Made

06-55708646

Hoe zou je graag contact willen leggen? Meerdere opties mogelijk

Dankjewel voor de aanvraag. Wij nemen snel contact op.

bottom of page