top of page

IN DE KLEINE ZAAL; FYSIEK FIT

4-11-2020: OP DIT MOMENT WORDEN ER DOOR DE AANGESCHERPTE MAATREGELEN TIJDELIJK GEEN GROEPSLESSEN GEGEVEN
BoksFit 
Een training waarbij je op een uitdagende en leuke manier kennis maakt met alle bokstechnieken. Hierbij wordt er volledig gefocust op het boksen en leg je een ijzersterk technisch fundament terwijl je fysiek behoorlijk uitgedaagd wordt.
 
BoksFit Female only
De naam laat niet heel veel te raden over.
BoksFit maar dan alleen toegankelijk voor dames.
 
KickboksFit
Deze training is een toegankelijke vorm van het kick/thaiboksen in combinatie met functionele kracht/conditie oefeningen. We gaan aan de slag op de bokszak, trapkussen, en in tweetallen. Trap, stoot en knie combinaties worden geoefend. Een super goede manier om heerlijk fit te worden maar tevens ook sneller, sterker en flexibeler.
Full body workout
Een leuke intensieve workout waarbij heel het lichaam aan bod komt. Een uitdagende les waarbij je conditioneel en spierversterkend bezig bent, en ook je balans, behendigheid en flexibiliteit bevorderd. We trainen voornamelijk op eigen lichaamsgewicht maar (uitdagende) materialen kunnen ook aan bod komen. Door het aanbod van mogelijke opties maakt het een toegankelijke training waardoor iedereen het maximale uit de workout kan halen op zijn of haar niveau.

DE SCHONE HANDDOEKEN

LIGGEN VOOR JE KLAAR

bottom of page