top of page
Marloes close up - Bewerkt.png

Marloes

Belangrijkste specialisme:

Beweegcoaching

 

Wie ben ik:

Ik ben Marloes Hoefnagels en ik werk als Beweeg- en voedingscoach. Ik begeleid mensen 1 op 1 en geef interactieve beweegworkshops. Ook geef ik les voor de opleiding tot beweegcoach en workshops in motiverende gespreksvoering. Ik woon met mijn man en 2 kids in Breda. 

Mijn missie is mensen bewust maken van wat gezond bewegen inhoudt en handvaten geven om dit dagelijks te doen. Laagdrempelig, simpel en stap voor stap. Ik laat zien dat iédereen (sporter of niet) kan bewegen op een manier die bij hem of haar past. 

 

Waar kan ik jou bij helpen:

Ik breng je letterlijk in beweging! Jij weet ook wel dat dagelijks bewegen goed voor je is, maar het lukt je niet om dit zelf voor elkaar te krijgen of vol te houden. Ik ben ervan overtuigd dat je absoluut gemotiveerd bent, maar nog niet het juiste plan hebt. Tijd voor actie! Samen onderzoeken we jouw uitdagingen en doelen en maken we een haalbaar plan om beweging in jouw dagelijkse leven in te passen, op een manier die bij jou past en die je leuk vindt (en dus wél vol kan houden). Stap voor stap en zonder uiteindelijk afhankelijk te zijn van een programma of van mij 😉. Jij hebt de regie. Ik laat je ervaren wat gezond bewegen jou oplevert, zowel mentaal als fysiek. Je gaat je energieker, blijer en gezonder voelen; op naar de fitste versie van jezelf! 

bottom of page