top of page

Darryl

Michel Hofkens ZW - vrij (1).png

Michel

Belangrijkste specialisme:

Stress- spanningsklachten en Burn-out.

Wie ben ik:

Ik ben Michel Hofkens, geboren en getogen Madenaar. Praktijkeigenaar van Jau® Centrum in Beweging, fysiotherapeut bij psychosomatische klachten, oprichter en casemanager Burn-out & stressmanagement programma Reburn, met het geloof en vertrouwen dat we samen verder komen. Wie is we en wat is verder? Die ontdekkingsreis maak ik dagelijks en sta altijd open voor mensen met passie, ideeën en enthousiasme in het een stukje beter maken van de wereld om ons heen.

Waar kan ik jou bij helpen:

Als fysiotherapeut bij psychosomatische klachten help ik jou om weer met een goed gevoel en vol energie te kunnen functioneren binnen hun eigen mogelijkheden.

Door het vergroten van je zelfinzicht en bewustwording van je eigen invloed op de (lichamelijke) klachten/beperkingen leg ik de basis voor gedragsverandering. Middels een mindfull en actief beweegprogramma in combinatie met een lichaamsbewustwordingstraining herken  je (fysieke) grenzen, stresssignalen en gaat je energielevel omhoog. Onder het motto ‘meten is weten’ krijg je inzicht in jouw lichaamsreactie op stress of spanning doormiddel van biofeedbackmetingen. Stress heeft iedereen en wanneer je dit goed kunt benutten is het een fantastische systeem, dit is trainbaar en dat kun jij ook.

bottom of page