top of page

OP DE FITNESS VLOER; FYSIEK FIT

Op onze sportvloer stonden vroeger bioscoopstoelen en keken we naar bewegend beeld. Nu zorg jij voor de nodige beweging.

 

Dit keer geen overvolle zalen! Met maximaal 12 personen werk je aan een fit lijf en een gezond brein. In een omgeving met gadgets en de WAUW-factor. Terwijl heerlijk ritmische soulfull house uit de boxen klinkt… 

Naast de vrije trainingen zijn er ook small group trainingen waar alles voor je klaar ligt en onze trainers jou uitdagen.

C.L.U.K.S. training

maandag 19.00u & woensdag 10.00u

Een small group training waarbij je werkt aan je (C) coördinatie, (L) lenigheid, (U) uithoudingsvermogen, (K) kracht en (S) snelheid. Je voelt je sterker, fitter en vol energie in het dagelijks leven.

 

CROSS.ATTACK training

woensdag 20.00u (& zondag 9.00u - kleine zaal)

Een uitdagende small group training waarbij je het maximale uit jezelf kan halen. Functioneel bewegen, hoge intensiteit en veel variatie is waar het om draait, zo werk je aan een betere fysieke en mentale conditie. Vaak is elke training anders. Zo train je steeds andere spieren, waardoor je uitgedaagd blijft en er minder snel verveling optreedt. Uiteraard kan je op je eigen niveau het maximale uit de training halen.

 

HIIT.MIXX training

maandag 10.00u, dinsdag 19.00u & vrijdag 19.00u

Een zeer toegankelijke full body small group interval training. Neem wat functionele kracht en een snufje conditionele prikkeling en je kunt de hele wereld aan. Het recept voor een fit bestaan. En als klap op de vuurpijl doen we er op vrijdag wat lichteffecten bij.

DE SCHONE HANDDOEKEN

LIGGEN VOOR JE KLAAR

bottom of page