top of page

VRIJ SPORTEN; FYSIEK FIT

Welkom op De Vloer van Het Sporttheater. In deze hoge, ruime zaal was vroeger de bioscoop. Als je goed je best doet, kun je het nog voor je zien. Maar nu wordt hier hard getraind op de nieuwste fitnessapparaten en vind je alle materialen die je nodig hebt voor een workout.

 

Of je nu zin hebt in een kracht-, cardio- of balanstraining. Bij Het Sporttheater sport je met maximaal 10 personen tegelijk en zijn er continu trainers op De Vloer om jou te begeleiden en je vragen te beantwoorden. Elke trainer kent je bij naam. Persoonlijk en gemoedelijk dus.

 

Workouts in de app

Bij Het Sporttheater maak je gebruik van de app Virtuagym. Via deze app boek je je les, maar hier vind je ook heel veel workouts. Workouts voor verschillende doelen en niveaus, samengesteld door onze trainers en coaches. Zo zit er altijd een schema bij dat voor jou geschikt is. Is dat niet het geval? Dan maken we samen een nieuw trainingsschema. Zelf je trainingsschema opstellen is dus verleden tijd.

 

Wij helpen je!

 

Focussen op de buik? Dan is Buikspieren by Bas iets voor jou. Werken aan je spieropbouw? Dan ga je Pompen met Darryl. Last van je rug en wil je deze sterker maken? Angela fixt je onderrug. Zin om je compleet uit te leven? Yaël wordt er moe(der) van. Geloof ons: dan ga je écht met een voldaan gevoel naar huis. En het zweet laat je op De Vloer…

ONZE TRAINERS WACHTEN OP JOU. WAAROP WACHT JIJ?

bottom of page