IN DE KLAS; MENTAAL VITAAL

Al eerdere pogingen gedaan om in topconditie te blijven? Met 5 fundament workshops leg jij de basis voor jouw fitheid.

 

Werk aan je mentale veerkracht en ontdek hoe je gewoontes verandert. En hoe briljant: spaar met je fysieke inspanningen fitcoins bij elkaar. Verzilver je fitcoins om ook mentaal sterk te blijven. 

SLAPEND FIT WORDEN?

JE ONTDEKT HET IN

HET SPORTTHEATER

Achter de coulissen LI - Anneke .png

Gedragsverandering
Een van de redenen waarom gedragsveranderingen vaak niet blijvend zijn, is dat we te grote stappen zetten. In deze workshop leer je hoe je oude gewoontes wel verandert.

Maandag 13 september 2021 19.00u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Johan.png

Vind je passie
Het hebben van een passie geeft je energie, maakt je authentiek en je kunt er altijd op terugvallen. Het geeft richting aan je leven en zorgt voor zelfvertrouwen. Tijdens deze workshop leer je hoe je je passie kunt ontdekken, en na afloop krijg je een inspirerende vragenlijst mee!

Woensdag 13 oktober 2021 19.00u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Michel.png

Stress, use it or lose it
Stress ontstaat door tijdsdruk, tegenslag of teleurstelling. Leer hoe je hier mee omgaat zonder in je emoties te schieten. Je ontvangt verschillende tools om stress de baas te blijven.

Maandag 18 oktober 2021 19.00u

De workshop is €10,00 voor niet leden.

Gratis voor leden van Het Sporttheater.

Achter de coulissen LI - Bas.png

Sta voor minder zitten
Jij wilt fitter, sterker, energieker of slanker worden. Je ziet er enorm tegenop de volgens jou noodzakelijke acties te gaan ondernemen?
De eerste winst zit in de kleine, gemakkelijk toepasbare oplossingen die eigenlijk voor je neus liggen. 

De eerste winst behaal je vaak door meer te bewegen, maar meer bewegen is niet per definitie 3x per week sporten.

Meer bewegen begint met minder zitten. 

Bas Gunter heeft een interactieve workshop gemaakt die uitpuilt met slimme micro oplossingen die jou helpen dat extra stapje te kunnen zetten . En die je vooral ook kan blijven zetten.

Woensdag 3 november 2021 19.00u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Sandra.png

Voeding in balans

Voeding in balans is de workshop die je helpt persoonlijk beste keuzes te maken betreffende de energie inname.

Maandag 15 22 november 2021 19.00u

De workshop is gratis.

X

Achter de coulissen LI - Laura.png

Als slapen niet vanzelf gaat
Er zijn heel veel oorzaken die verantwoordelijk kunnen zijn voor het feit dat iemand niet goed slaapt. Tijdens de workshop slaapoefentherapie leer je wat de knelpunten kunnen zijn en hoe er weer goed geslapen kan worden. Wat zijn nou de fabels en feiten rondom slaap? Maar zeker zo belangrijk, rondom niet kunnen slapen? Wat betekent bioritme, slaaphygiëne en slaapcyclus? En hoeveel slaap heb je nou ECHT nodig? Al deze vragen worden beantwoord.

Maandag 4april 2022 19.30u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Saskia.png

Loopbaan - Durf jij te springen?
Hoeveel energie krijg jij nog van je huidige baan? Zou je (diep van binnen) graag wat anders willen doen, maar word je belemmert door gedachten als:
•    Ik durf mijn vaste dienstverband niet op te geven voor een tijdelijk contract.
•    Mijn huidige werkgever is tevreden over me. Als ik overstap naar een andere baan, moet ik me weer opnieuw gaan bewijzen.
•    Ik ben te oud om nu nog iets totaal anders te gaan doen
•    Zo slecht heb ik het toch eigenlijk niet ....

Hoe zou jij je voelen, als jij elke dag met plezier naar je werk zou gaan en met voldoening thuis zou komen? Fijn? Beter? Is dit dan wellicht het moment om in beweging te komen? Tijd om op ontdekking te gaan? En antwoord te vinden op de vragen: “wie ben je? wat kun je? wat wil je?”. Om vervolgens te kijken welke baan daarbij past én hoe je die baan bemachtigt.

Vind je dit spannend of weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken, neem dan de eerste kleine stap door naar Het Sporttheater te komen. Ik help je graag je loopbaan zo in te richten dat deze optimaal aansluit bij je wensen, je passies en je talenten. Enerzijds door je inzichten te laten opdoen m.b.t. de vraag welke baan het beste past bij jouw persoonlijkheid, je capaciteiten en je wensen, anderzijds door je actief te begeleiden bij het bemachtigen van jouw droombaan.

Ready to jump?

Maandag 9 mei 2022 19.00u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Robin.png

Boost jouw mindset

 

Creëer je eigen geluk!

De mate waarin we ons leven als ‘gelukkig’ ervaren, hangen we vaak op aan externe factoren. En hoewel zaken als een goed salaris, vakanties en andere materiële zaken het leven echt wel leuker maken, valt of staat jouw beleving met je mindset.

 

Uit onderzoek blijkt

dat als je in een verhouding van 3:1 overwegend positieve gedachten hebt, je tot 85% gelukkiger kan voelen dan als die verhouding minder is.

 

Je perceptie van de wereld begint echter met je innerlijke beleving. En daar ligt de uitdaging! We hebben allemaal zelf-saboterende patronen opgedaan die lastig te doorbreken zijn en die ons ervan weerhouden optimaal succesvol en gelukkig te zijn.

 

Denk maar eens aan de oordelen die je hebt; over situaties, anderen of jezelf. Kijk eens naar patronen zoals pleasen, prestatie- of geldingsdrang, perfectionisme of een zucht naar controle.

 

Robin neemt je mee in de wereld van Positive Intelligence en laat je zien hoe je die patronen kunt doorbreken waardoor je gelukkiger en succesvoller in het leven kunt staan met aandacht voor de mensen om je heen en met liefde en empathie voor jezelf.

 

Schrijf je in en doe alvast de gratis assessment op https://www.positiveintelligence.com/saboteurs/

Je mag de uitslagen meenemen naar de workshop.

Stay Curious & Playful,

Robin Groen, PCC

Executive Coach

Maandag 13 juni 2021 19.00u

De workshop is gratis.