top of page

IN DE KLAS; MENTAAL VITAAL

Al eerdere pogingen gedaan om in topconditie te blijven? Met de fundament workshops leg jij de basis voor jouw fitheid.

 

Werk aan je mentale veerkracht en ontdek hoe je gewoontes verandert. 

SLAPEND FIT WORDEN?

JE ONTDEKT HET IN

HET SPORTTHEATER

Achter de coulissen LI - Michel.png

Stress, use it or lose it
Stress ontstaat door tijdsdruk, tegenslag of teleurstelling. Leer hoe je hier mee omgaat zonder in je emoties te schieten. Je ontvangt verschillende tools om stress de baas te blijven.

Maandag 27 maart 2023 19.30u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Sandra.png

Voeding, vraag & antwoord
Een informatieve, interactieve workshop waarin ik jouw prangende vragen ga beantwoorden. Na inschrijving ontvang je een bericht waarin ik je uitnodig jouw persoonlijke vragen in te sturen. In deze Q&A workshop help ik je op 'jouw' goede weg. 

Maandag 24 april 2023 19.30u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Bas.png

Trainen zonder schema
Wil je niet vast zitten aan een trainingsschema en wel goed trainen? Maar weet je niet hoe je een training moet opbouwen? Leer tijdens deze workshop de basisprincipes van het opbouwen van een training. Daarnaast duiken we in het verschil tussen bewegen en trainen.
P.S. neem je sportspullen mee.

 

Zaterdag 6 mei 2023 10.30u 

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Johan.png

Hoe kan zelfhypnose jouw leven verrijken?
Ik hoor je denken; zelfhypnose? Je vindt hypnose misschien al spannend, en dan ook nog zelf doen? Wil je meer weten hoe je je leven kan verrijken kom dan naar deze workshop. Ik leg je uit wat hypnose is en geef je iets belangrijks mee wat je zelf goed kan gebruiken.

Maandag 12 juni 2023 19.30u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Marloes (1).png

Jij sport, maar beweeg je ook genoeg?


Je gaat elke week 1x, 2x of misschien wel 3x sporten. Supergoed en vooral blijven doen! 
 

Maar… wat doe jij hiernaast aan dagelijkse beweging? En hoeveel uur zit je eigenlijk per dag? 

 

Meer dan de helft van de bevolking (ook sporters!) beweegt te weinig én zit daarbij veel te veel, soms wel 8-9 uur per dag. Oeps! Herken je jezelf hierin? Dan is deze interactieve workshop echt wat voor jou!  

Je leert wat gezond bewegen inhoudt, krijgt concrete handvaten hoe meer te bewegen en werkt aan de hand van een persoonlijk werkboek aan jouw eigen beweegplan. Je zet na afloop gegarandeerd stappen in jouw dagelijkse beweegroutines.

Maandag 26 juni 2023 19.30u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Laura.png

Als slapen niet vanzelf gaat
Er zijn heel veel oorzaken die verantwoordelijk kunnen zijn voor het feit dat iemand niet goed slaapt. Tijdens de workshop slaapoefentherapie leer je wat de knelpunten kunnen zijn en hoe er weer goed geslapen kan worden. Wat zijn nou de fabels en feiten rondom slaap? Maar zeker zo belangrijk, rondom niet kunnen slapen? Wat betekent bioritme, slaaphygiëne en slaapcyclus? En hoeveel slaap heb je nou ECHT nodig? Al deze vragen worden beantwoord.

Maandag 18 september 2023 19.30u

De workshop is gratis.

UPFRONT Banner.png

Sportvoeding en supplementen: waarom zou ik?

Wij heten je graag welkom bij de interactieve workshop "Sportvoeding en supplementen: waarom zou ik?" Samen met Dylan van Upfront, nemen we je mee op een reis naar een gezonder en energieker leven. Deze workshop, die plaatsvindt op 2 oktober 2023 van 19.30 tot 21.00 uur bij het Sporttheater in Made, is ontworpen om je kennis te laten maken met de kracht van een gebalanceerd dieet en de eventueel aanvullende rol van eerlijke supplementen.

Deze workshop is gericht op mensen die willen begrijpen hoe voeding en supplementen samenwerken om vitaliteit te bevorderen. Of je nu nieuwsgierig bent naar de basisprincipes van gezonde voeding of wilt ontdekken hoe supplementen kunnen bijdragen aan jouw welzijn, deze workshop is voor jou!

We weten dat de basis van een gezond leven begint bij voeding. Daarom gaan we dieper in op het belang van 90% gezonde, onbewerkte voeding in je dagelijkse routine. We bespreken hoe voeding je energie, focus en algehele welzijn beïnvloedt en geven je inzicht in de voedselindustrie en de claims die rondgaan.

Echter, zelfs met de beste intenties kan het soms lastig zijn om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt. Hier komt de aanvullende 10% in beeld, vertegenwoordigd door slimme supplementen. Dylan van Upfront zal je begeleiden bij het begrijpen van voedingssupplementen, zodat je bewuste keuzes kunt maken en jouw welzijn kunt optimaliseren.

Tijdens deze workshop zullen we:

- De basisprincipes van gezonde voeding verkennen en begrijpen hoe voeding invloed heeft op je algehele gezondheid en vitaliteit.
- De rol van voedingssupplementen als aanvullende bron van voedingsstoffen bespreken en hoe ze jou kunnen ondersteunen.
- Praktische tips bieden over het integreren van gezonde voeding en supplementen in je dagelijkse routine.
- Jouw vragen en zorgen aanpakken, zodat je met vertrouwen stappen kunt zetten naar een gezondere levensstijl.

Dylan zal tijdens de workshop zijn uitgebreide kennis en ervaring delen. Samen streven we ernaar om een duidelijke, begrijpelijke en motiverende workshop te bieden, waarmee je zowel gezonde voeding als slimme supplementen kunt omarmen voor een leven vol vitaliteit.

Schrijf je snel in voor deze unieke gelegenheid en ontdek hoe gezonde voeding en slimme supplementen je kunnen leiden naar een energieker en gezonder leven!

Maandag 2 oktober 2023 19.30u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Saskia.png

Loopbaan - Durf jij te springen?
Hoeveel energie krijg jij nog van je huidige baan? Zou je (diep van binnen) graag wat anders willen doen, maar word je belemmert door gedachten als:
•    Ik durf mijn vaste dienstverband niet op te geven voor een tijdelijk contract.
•    Mijn huidige werkgever is tevreden over me. Als ik overstap naar een andere baan, moet ik me weer opnieuw gaan bewijzen.
•    Ik ben te oud om nu nog iets totaal anders te gaan doen
•    Zo slecht heb ik het toch eigenlijk niet ....

Hoe zou jij je voelen, als jij elke dag met plezier naar je werk zou gaan en met voldoening thuis zou komen? Fijn? Beter? Is dit dan wellicht het moment om in beweging te komen? Tijd om op ontdekking te gaan? En antwoord te vinden op de vragen: “wie ben je? wat kun je? wat wil je?”. Om vervolgens te kijken welke baan daarbij past én hoe je die baan bemachtigt.

Vind je dit spannend of weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken, neem dan de eerste kleine stap door naar Het Sporttheater te komen. Ik help je graag je loopbaan zo in te richten dat deze optimaal aansluit bij je wensen, je passies en je talenten. Enerzijds door je inzichten te laten opdoen m.b.t. de vraag welke baan het beste past bij jouw persoonlijkheid, je capaciteiten en je wensen, anderzijds door je actief te begeleiden bij het bemachtigen van jouw droombaan.

Ready to jump?

Maandag 23 oktober 2023 19.30u

De workshop is gratis.

Achter de coulissen LI - Erna (1).png

Vermoeidheid, Hoe kom ik er vanaf?
Het liefst worden we wakker met een flinke dosis energie om de dag fit te beginnen en productief te doorlopen. Helaas gebeurt bij veel mensen het tegenovergestelde. Heb je het gevoel dat je op dagelijkse basis niet aan voldoende energie komt en wil je dit veranderen? Kom dan naar de workshop ‘Vermoeidheid, hoe kom ik er vanaf! Ik geef je praktische tips, zodat jij vol energie de dag door vliegt!

Maandag 6 november 2023 19.30u

De workshop is gratis.

bottom of page