top of page
johan groenewegen - vierkant ZW.png

Johan

Belangrijkste specialisme:

Jongvolwassenen (18 – 25 jr)

Wie ben ik:

Ik verdiep me al heel wat jaren in de menselijke mind. Waarom denken en handelen mensen op een bepaalde manier? Hoe komt het dat sommige mensen succesvoller en gelukkiger lijken dan anderen? Ik geloof er namelijk niet in, dat als je voor een dubbeltje wordt geboren, je dan geen kwartje kunt worden.

Mijn zoektocht naar de antwoorden, samen met mijn eigen levenservaring als ondernemer en vader van 4 jongeren tussen de 14 en 21 jaar, leveren mij enorm veel inzichten op. Ik voel sterk de behoefte om die kennis met anderen te delen. Het is mijn missie om jongvolwassenen te inspireren om te gaan voor hun eigen geluk.

Mijn levensmotto is: ‘alles wat aandacht krijgt, groeit!’. Dit is een universele wet. Zodra je dit snapt, begrijp je ook dat jij, jouw leven kan inrichten zoals jij wilt.

Waar kan ik jou bij helpen:

Jij weet dat je meer uit jouw leven kan, en wil halen, maar… hoe zorg je dat je de juiste keuzes maakt? Hoe vind jij je passie of je talenten? En hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Welke belemmeringen houden je op dit moment nog tegen om in actie te komen? Of wil je gedrag veranderen?

Ben je tussen de 18 en 25 jaar en wil jij je persoonlijk ontwikkelen? Ik inspireer jongvolwassenen om hun mooiste leven te leven. Ik leer jou de juiste mindset te krijgen, en ga met jou op zoek naar je drijfveren en verlangens, zodat jij je persoonlijke doelen en dromen vindt en waarmaakt. Dit kan zijn op het gebied van relaties, financiën, maar ook carrière of gezondheid. .

Voor een snelle en blijvende gedragsverandering, pas ik ook hypnose toe bij jongeren die hier voor openstaan!

bottom of page